29/10/2010 Δελτίο Τύπου για την Εκδήλωση Νεολαίας στον Ταύρο

Ταύρος, 29/10/2010


Κατάμεστη χτες βράδυ Η ΓΥΑΛΑ από νέους και νέες στο πάρτυ του Συνδυασμού “Πολίτες Μπροστά”.O υποψήφιος δήμαρχος Άρης Κρεμμύδας φανερά συγκινημένος από την καταπλητική ανταπόκριση της νεολαίας στην πρόσκλησή του απηύθυνε κάλεσμα : “Ελάτε και βάλτε φαντασία στην εξουσία κι εμείς δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε με πάθος αυτή τη φαντασία”.


Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Άρης Κρεμμύδας τόνισε με έμφαση την αναγκαιότητα να μην απέχουν οι πολίτες, ειδικά η νεολαία, από τις δημοτικές εκλογές, υπογραμμίζοντας : “Όταν κοιμάσαι κάποιες άλλος γράφει ιστορία. Κάθε ψήφος που απέχει είναι μια γνώμη που δεν εκφράζεται, είναι μια άποψη που δεν κατατίθεται, είναι μια θέση που δε διατυπώνεται. Είναι μια τιμωρία χωρίς αποδέκτη. Μπείτε στο παιχνίδι γερά. Φτιάξτε δικούς όρους και κανόνες και κερδίστε”.Η βραδιά υπήρξε ξεχωριστή αφού

μέλη του συνδυασμού και φίλοι της παράταξης πραγματοποίησαν ένα
μοναδικό live πρόγραμμα σε δρόμους έντεχνους και ροκ.

Πρόσκληση σε εκδήλωση Νεολαίας στο ΜοσχάτοΟ υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Άρης Κρεμμύδας με τους "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" σας προσκαλούν στο πάρτυ νεολαίας
την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και ώρα 21:00

Ποτό, συζήτηση, ζωντάνια με καλές μουσικές...

cafe Singita (Χρ. Σμύρνης 90, Μοσχάτο)

Πρόσκληση σε εκδήλωση Νεολαίας στον ΤαύροΟ υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Άρης Κρεμμύδας με τους 
 "ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" σας προσκαλούν στο πάρτυ νεολαίας
την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου και ώρα 21:00


Ποτό, συζήτηση και ζωντανή μουσική

 Γυάλα (Μακεδονιας και Σμυρνης 3, Ταύρος)

Πρόσκληση σε συζήτηση με Επαγγελματίες Μοσχάτου


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Άρης Κρεμμύδας, με τους «Πολίτες Μπροστά» σας προσκαλούν σε συζήτηση με Επαγγελματίες Μοσχάτου
 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 21:00

CAFÉ CACTUS (Σολωμού και Σωκράτους, Μοσχάτο)
22/10/2010 Δελτίο Τύπου για την συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Άρη Κρεμμύδα με τους εργαζόμενους του Δήμου Ταύρου

Ταύρος, 21/10/2010


Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στην εκδήλωση – συζήτηση που οργάνωσε ο υποψηφίος δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου, Άρης Κρεμμύδας, για το διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Δήμου Ταύρου.
Στην κατάμεστη αίθουσα των Σφαγείων, ο Άρης Κρεμμύδας, ανέλυσε το μοντέλο διακυβέρνησης του νέου Δήμου : “Το δημαρχοκεντρικό μοντέλο της απόλυτης συγκέντρωσης εξουσιών έφτασε στο τέλος του. Η νέα αρχιτεκτονική δομή των δήμων επιβάλλει την αποκέντρωση εξουσιών και αρμοδιοτήτων, ανοίγει δρόμους για πραγματική δημοκρατική διακυβέρνηση”.

Ταυτόχρονα ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύθηκε σε μια σειρά θεμάτων που αφορούν τους υπαλλήλους του Δήμου, με κυρίαρχο ζήτημα τη μη μετακίνηση υπαλλήλων από τη μία διοικητική μονάδα στην άλλη, αλλά και το θέμα της καταβολής των υπερωριών : “Σε αυτήν την άγρια επίθεση που δέχονται τα εισοδήματα των εργαζομένων, πρώτο μας μέλημα είναι η καταβολή των υπερωριών όλων των εργαζόμενων. Αυτό είναι κόκκινη γραμμή”.

“Ζητήματα λειτουργίας, όπως ο νέος εσωτερικός κανονισμός, η επάνδρωση της τεχνικής υπηρεσίας με ειδικευμένους εργάτες, η καθιέρωση του γιατρού εργασίας και του τεχνικού ελέγχου” είναι στις προτεραιότητες των πρώτων ημερών, ώστε εύρρυθμα και οργανωμένα να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις, στις αυξημένες απαιτήσεις.

Από τη μεριά τους οι εργαζόμενοι διατύπωσαν ενδιαφέρουσες προτάσεις, αλλά και ερωτήσεις, με αποτέλεσμα η συνάντηση να εξελιχθεί σε μια πολύ γόνιμη και σε άριστο κλίμα ανταλλαγή απόψεων.

21/10/2010 Δελτίο Τύπου για την συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Άρη Κρεμμύδα με τις γυναίκες του Ταύρου

Ταύρος, 21/10/2010


Σε κλίμα νίκης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Κρεμμύδα για γυναίκες από τον Ταύρο. Η προσέλευση στο καφέ PARK ήταν πολύ μεγάλη και η υποδοχή που επεφύλαξαν οι γυναίκες στον υποψήφιο δήμαρχο υπήρξε ζεστή και ενθουσιώδης.
 
O Άρης Κρεμμύδας με συγκίνηση αναφέρθηκε στο ρόλο της γυναίκας στη σημερινή εποχή: «Είναι τιμή μου που σήμερα βρίσκεται μαζί μας η ραχοκοκκαλιά της κοινωνίας του Ταύρου: οι γυναίκες. Οι γυναίκες μητέρες, οι εργαζόμενες, οι γυναίκες της τρίτης ηλικίας που με το απόσταγμα της εμπειρίας τους, αλλά και την αστείρευτη διάθεσή τους στηρίζουν τα νέα ζευγάρια. Θέλω σήμερα να εξειδικεύσω και να αναφερθώ σε μέτρα που αφορούν στη γυναίκα, καθώς η παρούσα συγκυρία είναι άκρως επιθετική, τα οικονομικά μέτρα έχουν πλήξει συνολικά και έντονα την πόλη του Ταύρου. Ξεκινώ από την εργαζόμενη μητέρα και υπογραμμίζω ότι εμείς αντιλαμβανόμαστε την προστασία της μητρότητας ως υποχρέωση της δημοτικής αρχής. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί δε φτάνουν για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες του Ταύρου. Άμεση προτεραιότητά μας η ενίσχυση της διοικητικής μονάδας του Ταύρου με βρεφονηπιακό σταθμό».

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναλυτικά αναφέρθηκε και στις γυναίκες της τρίτης ηλικίας, τονίζοντας ότι δεν τις θεωρεί απόμαχες, αλλά ενεργά μέλη, πολύτιμα μέλη της κοινωνίας. "Στη βάση αυτή δεσμεύομαι για την τόνωση των δραστηριοτήτων των ΚΑΠΗ, για την ενίσχυση και τον εμπλουτισμό τους και με άλλες δράσεις".

Ο Άρης Κρεμμύδας δεν παρέλειψε τα αναφερθεί και στα μέτρα του συνδυασμού που αφορούν τιε γυναίκες που δραστηριοποιούνται με το εμπόριο : «Ενίσχυση της τοπικής αγοράς με μείωση κατά 10% των Δημοτικών τελών στους επαγγελματίες του Μοσχάτου και του Ταύρου. Πλήρης απαλλαγή για δύο χρόνια από τα δημοτικά τέλη για όλα τα νέα εμπορικά που θα λειτουργήσουν από 1/1/2011 στο Δήμο μας.
Δημιουργία Γραφείου ενημέρωσης και τεκμηρίωσης για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και τα Ευρωπαικά προγράμματα, καθώς και για τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.Δημοτική καμπάνια για τη στήριξη της τοπικής εμπορικής δραστηριότητας και οδηγός αγοράς που θα γνωρίσει τον Ταύρο στο Μοσχάτο και το Μοσχάτο στον Ταύρο».

Χαρακτηριστικό υπήρξε το κλείσιμο της ομιλίας του υποψηφίου, ο οποίος άφησε αιχμές για πολλούς, αλλά έστειλε μηνύματα και σε πολλούς : «Σήμερα αγαπητές φίλες δεν υπάρχει μεγαλύτερη πολιτική χυδαιότητα, μεγαλύτερη πολιτική ανηθικότητα, από το να επιδίδεσαι σε μια ακατάσχετη ρουσφετολογία, ώστε να εξασφαλίσεις όχι πολίτες που σε πιστεύουν, αλλά ομήρους. Αυτό το εμπόριο ανθρώπινης ελπίδας και μάλιστα την ίδια στιγμή που αυτοί που υποσχόνται γνωρίζουν ότι από την επομένη η υπόσχεση θα μετατραπεί σε κοροιδία, μας έφτασε σε τέτοια σημεία ως λαό. Εμείς λέμε ότι οργανωμένα και συντεταγμένα προβάλλουμε το πρόγραμμά μας, δημιουργούμε στο δήμο προυποθέσεις κοινωνικής προστασίας και στήριξης των αδυνάμων και είμαστε μπροστά, σε μέτωπο με τους συνδημότες μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε συλλογική διεκδίκηση που αφορά στα αναφαίρετα δικαιώματά μας.»

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιες γυναίκες του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά», οι οποίες έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό και συζήτησαν με τις υπόλοιπες γυναίκες ζητήματα αιχμής, όπως η μητρότητα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, αλλά και η ανεργία, η ακρίβεια, η ακραία επιθετική συγκυρία.

19/10/2010 Δελτίο Τύπου για την συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Άρη Κρεμμύδα με τις γυναίκες του Μοσχάτου

Μοσχάτο, 19/10/2010

Σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Άρη Κρεμμύδα με γυναίκες του Μοσχάτου. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η προσέλευση στο καφέ DEL CAMPO ήταν πολύ μεγάλη.

O Άρης Κρεμμύδας με συγκίνηση αναφέρθηκε στο ρόλο της γυναίκας στη σημερινή εποχή: «Είναι τιμή μου που σήμερα βρίσκεται μαζί μας η ραχοκοκαλιά ελληνικής κοινωνίας: οι γυναίκες. Οι γυναίκες μητέρες, οι εργαζόμενες, οι γυναίκες της τρίτης ηλικίας που με το απόσταγμα της εμπειρίας τους, αλλά και την αστείρευτη διάθεσή τους στηρίζουν τα νέα ζευγάρια.

Εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε το ρόλο της γυναίκας ως ρόλο συμπληρωματικό, αλλά ως ρόλο κυρίαρχο μέσα στην ελληνική κοινωνία. Με αυτήν την αντίληψη επεξεργαστήκαμε στο πρόγραμμά μας θέσεις, προτάσεις, αλλά και άμεσα μέτρα για την προστασία και την ενίσχυση της μητρότητας, για την ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών, μέτρα κοινωνικής πολιτικής που αφορούν στην τρίτη ηλικία, προτάσεις που αφορούν στην υγεία των γυναικών, αλλά και δράσεις που κατοχυρώνουν την κοινωνική διάσταση της γυναίκας μέσα στην τοπική μας κοινωνία».
 Όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ο Άρης Κρεμμύδας τόνισε : «Η παρουσία των γυναικών στο ψηφοδέλτιό μας, δεν είναι ούτε συμπληρωματική, ούτε βέβαια τυχαία.

Είναι ουσιαστική, αφού συμμετέχουν πραγματικά πολλές γυναίκες, είναι καθοριστική ώστε το όραμά μας για το νέο δήμο να γίνει πράξη. Κατά τη διάρκεια κατάρτισης του ψηφοδελτίου μας, προσπαθήσαμε καταρχήν η επιλογή των γυναικών να γίνει στη βάση μιας μεγάλης εκπροσώπησης. Έχουμε γυναίκες κάθε ηλικίας, διαφορετικών επαγγελματικών χώρων, γυναίκες νέες, γυναίκες εργαζόμενες, γυναίκες μητέρες, γυναίκες με έντονη κοινωνική παρουσία και δράση, γυναίκες που τώρα ξεκινούν την επιστημονική τους σταδιοδρομία. Η ένταξή τους στο Συνδυασμό μας είναι το αποτέλεσμα της ταύτισης των οραμάτων μας, της ανεξάντλητης διάθεσης τους για προσφορά, της ικανότητας τους να θέτουν στόχους και να τους κατακτούν, της δυνατότητάς τους να διαγράφουν όμορφες και ολοκληρωμένες πορείες.

Ο αγώνας μας για το νέο Δήμο θα είναι καθημερινός και έντονος, δύσκολος και απαιτητικός γιατί απαιτητικά είναι τα οράματά μας και οι επιδιώξεις μας.


Στο πρόσωπο αυτών των γυναικών βρήκαμε το σταθερό και δυναμικό σύμμαχο, τον άξιο και συνεπή συνεργάτη. Στο πρόσωπο αυτών των γυναικών είμαι βέβαιος ότι βρίσκετε κι εσείς τον άνθρωπο που θα σας εκπροσωπήσει στη μεγάλη προσπάθεια για μια πόλη αντάξια των προσδοκιών μας».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιες γυναίκες του συνδυασμού «Πολίτες Μπροστά», οι οποίες έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό και συζήτησαν με τις υπόλοιπες γυναίκες ζητήματα αιχμής, όπως η μητρότητα, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, αλλά και η ανεργία, η ακρίβεια, η ακραία επιθετική συγκυρία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Η δημοτική μας κίνηση «Πολίτες Μπροστά» είναι ένας καθαρά νέος αυτοδιοικητικός συνδυασμός πολιτών, που βγαίνει μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και είναι αυστηρά προσανατολισμένος στην επόμενη ημέρα και στους ανθρώπους του νέου μας Δήμου.

Ένας συνδυασμός πολιτών από όλους τους πολιτικούς χώρους, προσανατολισμένος και αποφασισμένος να οδηγήσει το Δήμο μας σε δρόμους δημιουργικούς.

Με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες, τις προτεραιότητες, τα επιμέρους χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του Μοσχάτου και του Ταύρου .

Πάγια πεποίθησή μας είναι ότι σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε έχουμε την ανάγκη του πιο άξιου, του πιο πλούσιου αποστάγματος σε ανθρώπινο δυναμικό.

Με αυτή την αρχή πορευτήκαμε, με αυτή τη λογική δημιουργήσαμε τις συμμαχίες μας, με αυτή τη λογική διεκδικούμε το όραμά μας.

Και δεν κάνουμε έκπτωση στο όραμά μας.

Στη βάση αυτή λοιπόν καταρτίστηκε ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό και αντιπροσωπευτικό.

Με γυναίκες και άνδρες, διαφορετικών επαγγελματικών χώρων, διαφορετικής ηλικίας. Με ανθρώπους έμπειρους στην τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και με νέα πρόσωπα, που όλοι διαθέτουν την πολιτική βούληση και τη γνώση ώστε να εργαστούν με ανιδιοτέλεια και διάθεση προσφοράς στο νέο διευρυμένο δήμο.

Η υπόθεση των δημοτικών εκλογών είναι μια δική μας υπόθεση!

Η πρόοδος του νέου δήμου είναι υπόθεση όλων των δημοτών!

Η επόμενη ημέρα είναι η ημέρα των ΠΟΛΙΤΩΝ του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Εκλογική Περιφέρεια Μοσχάτου


ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ιωάννη, ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ του Ανδρέα, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Εμμανουήλ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ

ΑΧΜΕΤ-ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του Σακίλ-Δημητρίου, ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΜΟΔΑΣ

ΒΡΑΧΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ) του Νέαρχου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ- ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Αθανασίου, ΣΥΝΘΕΤΗΣ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ευαγγέλου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ του Ιωάννη, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γεωργίου, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΚΑΠΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Στεφάνου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ του Ιωάννη, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΚΟΥΡΤΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ευαγγέλου, ΛΟΓΙΣΤΗΣ

ΛΑΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γρηγορίου, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΡΙΟΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Πέτρου, ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΗΣ

ΜΕΛΙΣΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Ιωάννη, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΜΗΤΡΟΥ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ του Αθανασίου, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ

ΟΡΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (ΑΚΗΣ) του Μιχαήλ, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Βασιλείου, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΑΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου, ΦΟΙΤΗΤΗΣ

ΠΕΠΠΑΣ ΘΩΜΑΣ του Αθανασίου, ΥΠΑΛ.ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Σοφοκλή, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΡΕΚΛΕΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Νικολάου, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΣΚΟΥΡΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αποστόλου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΥΝΔΟΥΚΑ ΕΛΕΝΗ του Ευθυμίου, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Νικολάου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΟΥΤΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Κυριάκου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΤΟΥΦΕΞΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) του Ηλία, ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΟΡΑΜΑ

ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΕΛΕΝΗ του Λάμπρου, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΧΑΤΖΕΛΗ ΝΙΚΗ (ΝΙΚΑ) του Εμμανουήλ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ(ΘΡΑΣΟΣ) του Γεωργίου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Εκλογική Περιφέρεια Ταύρου

ΑΝΔΡΕΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Γεωργίου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ του Παναγιώτη, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΖΩΗ του Παναγιώτη, ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του Εμμανουήλ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑ- ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΚΑΠΗ-ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Ιωάννη, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

ΚΑΠΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΑΚΗΣ) του Ξενοφώντος, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΟ

ΚΑΡΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γεωργίου, ΔΑΣΚΑΛΑ

ΚΙΒΩΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του Κυριάκου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΚΑΠΗ

ΚΙΟΥΦΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ του Παναγιώτη, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΟΛ.ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Θεόδουλου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΛΟΥΙΖΙΔΟΥ-ΡΟΥΣΣΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΕΦΗ) του Παναγιώτη, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΛΥΜΠΕΡΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου, ΔΟΜΙΚΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΑΛΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του Γεωργίου, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

ΠΕΤΡΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του Χαραλάμπους, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΡΑΙΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παύλου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Γεωργίου, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΦΑΜΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Ιακώβου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΣΙΜΟΣ) του Φωτίου, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛ.ΓΟΝΕΩΝ 3ου Δ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΨΥΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Κωνσταντίνου, ΔΑΣΚΑΛΟΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 22ου Δ.Σ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Μοσχάτου

ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΡΟΥΛΑ) του Δημητρίου , ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΒΛΑΧΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Χαραλάμπους , ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ Η/Υ

ΓΑΡΝΑΒΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ του Κωνσταντίνου , ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡ.ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παντελεήμονος, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ COSMOTE

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Ευαγγέλου, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ του Νικολάου , ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΖΩΤΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Γεωργίου , ΔΑΣΚΑΛΟΣ

ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Εμμανουήλ , ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΜΑΚΕΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του Θωμά, ΜΕΛΟΣ ΟΜΟΣΠΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΜΙΧΑΛΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (ΦΙΛΙΩ) του Δημητρίου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΣ (ΜΠΕΛΑ) του Κωνσταντίνου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΦΑΝΑΡΙΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΟΥΛΗΣ) του Δημητρίου, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Δημοτική Κοινότητα Ταύρου
ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΑΝΟΣ) του Πέτρου , ΚΟΜΜΩΤΗΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΥ-ΚΕΧΑΓΙΑ ΚΑΛΗ του Αναστασίου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΔΑΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Γεωργίου, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΑΒ

ΚΑΡΑΠΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Αστέριου, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΥΡΟΥ

ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του Νικολάου - Βύρωνος , ΜΟΥΣΙΚΟΣ

ΚΕΡΚΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Γεωργίου, ΜΟΥΣΙΚΟΣ

ΚΟΥΣΟΥΡΗ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ) του Ιωάννη, ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΜΗΛΙΚΑ ΜΕΡΣΙΝΗ του Χρήστου, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

ΠΑΣΣΑΛΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΛΗ) του Χαραλάμπους, ΟΙΚΙΑΚΑ

ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Αθανασίου, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Γεωργίου , ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Γεωργίου, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΘΕΛ

Βιογραφικά και φωτογραφίες όλων των υποψηφίων Πολίτες Μπροστά

14/10/2010 Δελτίου Τύπου για την Υποψηφιότητας της κας Καλουμένου-Επιστολή της κας Καλουμένου

Ταύρος, 14/10/2010


H δημοτική σύμβουλος Ταύρου και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ειρήνη Καλουμένου συμμετέχει στο συνδυασμό «Πολίτες Μπροστά» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Η εξέλιξη αυτή βασίζεται στη συμφωνία επί των πολιτικών αρχών και θέσεων του συνδυασμού μας.

Στόχος μας διαρκής, να οδηγήσουμε το νέο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου σε δρόμους δημιουργικούς, σε δρόμους αναπτυξιακούς, σε δρόμους που θωρακίζουν την κοινωνική μας συνοχή.

Σε δρόμους που αναδεικνύουν τον πολιτισμό, ως κοινωνικό αγαθό, ως αυτονόητη υποχρέωση της δημοτικής αρχής προς τους δημότες.

Σε δρόμους που υπερασπίζονται την ανεξαρτησία της Τ.Α αλλά και θέτουν τα δημόσια αγαθά στην υπηρεσία της ποιότητας ζωής των πολιτών.


Από το Γραφείο Τύπου

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κας Καλουμένου


Η ενασχόλησή μου με το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2006 ως εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και η θέση ευθύνης της Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου μου πρόσφεραν τη δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά ανθρώπους που μάχονται την καθημερινότητα με όπλα τον Πολιτισμό και το Ήθος.


Σαν άλλοι Δον Κιχώτες αντιπαλέψαμε κόντρα στο ρεύμα των καιρών μαζί με ανθρώπους που αγαπούν την πόλη τους, δημιουργώντας ένα πλέγμα πολιτιστικών δράσεων με όραμα και διάθεση κοινωνικής προσφοράς. Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ταύρου την τελευταία τετραετία δημιούργησε ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών υποδομών, αναπτύσσοντας με πληρότητα και αξιοποιώντας με ποιότητα τις δραστηριότητες του.

Το σχέδιο Καλλικράτης και η συνένωση των Δήμων Μοσχάτου-Ταύρου δημιουργούν νέες προοπτικές που απαιτούν ανθρώπους που πιστεύουν στη δυναμική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι μια πρόκληση στην οποία απαντώ με την υποψηφιότητά μου ως Δημοτική Σύμβουλος, συμμετέχοντας στο συνδυασμό « ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Κρεμμύδα .

Γιατί μπορούμε να σχεδιάσουμε έργα και δράσεις που θα αλλάξουν την νέα πόλη και κυρίως θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες.

Γιατί ο αγώνας μας θα είναι καθαρός, με συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις. Άλλωστε ποτέ δεν φοβηθήκαμε να συγκρουστούμε με συμφέροντα έχοντας σε προτεραιότητα το συμφέρον της πόλης, αγνοώντας κάθε προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

Γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από ένα μοντέλο ακηδεμόνευτης Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χωρίς τον έλεγχο των κομμάτων, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία νέα πόλη με κοινές προοπτικές ανάπτυξης.


ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ

Δημοτική Σύμβουλος Ταύρου

& Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου