14/10/2010 Δελτίου Τύπου για την Υποψηφιότητας της κας Καλουμένου-Επιστολή της κας Καλουμένου

Ταύρος, 14/10/2010


H δημοτική σύμβουλος Ταύρου και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ειρήνη Καλουμένου συμμετέχει στο συνδυασμό «Πολίτες Μπροστά» ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Η εξέλιξη αυτή βασίζεται στη συμφωνία επί των πολιτικών αρχών και θέσεων του συνδυασμού μας.

Στόχος μας διαρκής, να οδηγήσουμε το νέο Δήμο Μοσχάτου Ταύρου σε δρόμους δημιουργικούς, σε δρόμους αναπτυξιακούς, σε δρόμους που θωρακίζουν την κοινωνική μας συνοχή.

Σε δρόμους που αναδεικνύουν τον πολιτισμό, ως κοινωνικό αγαθό, ως αυτονόητη υποχρέωση της δημοτικής αρχής προς τους δημότες.

Σε δρόμους που υπερασπίζονται την ανεξαρτησία της Τ.Α αλλά και θέτουν τα δημόσια αγαθά στην υπηρεσία της ποιότητας ζωής των πολιτών.


Από το Γραφείο Τύπου

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κας Καλουμένου


Η ενασχόλησή μου με το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2006 ως εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος και η θέση ευθύνης της Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου μου πρόσφεραν τη δυνατότητα να γνωρίσω από κοντά ανθρώπους που μάχονται την καθημερινότητα με όπλα τον Πολιτισμό και το Ήθος.


Σαν άλλοι Δον Κιχώτες αντιπαλέψαμε κόντρα στο ρεύμα των καιρών μαζί με ανθρώπους που αγαπούν την πόλη τους, δημιουργώντας ένα πλέγμα πολιτιστικών δράσεων με όραμα και διάθεση κοινωνικής προσφοράς. Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ταύρου την τελευταία τετραετία δημιούργησε ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών υποδομών, αναπτύσσοντας με πληρότητα και αξιοποιώντας με ποιότητα τις δραστηριότητες του.

Το σχέδιο Καλλικράτης και η συνένωση των Δήμων Μοσχάτου-Ταύρου δημιουργούν νέες προοπτικές που απαιτούν ανθρώπους που πιστεύουν στη δυναμική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι μια πρόκληση στην οποία απαντώ με την υποψηφιότητά μου ως Δημοτική Σύμβουλος, συμμετέχοντας στο συνδυασμό « ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Άρη Κρεμμύδα .

Γιατί μπορούμε να σχεδιάσουμε έργα και δράσεις που θα αλλάξουν την νέα πόλη και κυρίως θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες.

Γιατί ο αγώνας μας θα είναι καθαρός, με συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις. Άλλωστε ποτέ δεν φοβηθήκαμε να συγκρουστούμε με συμφέροντα έχοντας σε προτεραιότητα το συμφέρον της πόλης, αγνοώντας κάθε προσωπικό ή πολιτικό κόστος.

Γιατί πιστεύουμε ότι μέσα από ένα μοντέλο ακηδεμόνευτης Τοπικής Αυτοδιοίκησης, χωρίς τον έλεγχο των κομμάτων, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μία νέα πόλη με κοινές προοπτικές ανάπτυξης.


ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥ

Δημοτική Σύμβουλος Ταύρου

& Πρόεδρος Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ταύρου